Biscuiți De Ghimbir De Dovleac
Pumpkin Ginger Scones este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Un amestec de smântână, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți de dovleac cu glazură de ghimbir, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Scones de cremă de ghimbir fără gluten cu ghimbir confiat de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, 7 linguri de zahăr, praf de copt, scorțișoară, sare, ghimbir și bicarbonat de sodiu.
Tăiați în 4 linguri de unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Combinați oul, dovleacul și smântâna; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați de 10 ori. Pat într-un 8-in. cerc.
Tăiați în opt pene. Separați pene și așezați pe o foaie de copt unsă. Topiți untul rămas; periați peste aluat.
Se presară cu zahărul rămas.
Coaceți la 425 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.