Friptură De Flanc Italiană

Friptură De Flanc Italiană
Reteta friptura de flanc Italian este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc de vită, suc de lămâie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Flanc Italiană, Friptura De Flanc A Partidului Italian, și Friptură de flanc italiană cu roșii prăjite balsamice.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați amestecurile de salată, uleiul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Ungeți ambele părți ale fripturii; așezați într-un vas superficial. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Grătați la foc mediu-fierbinte timp de 4 minute pe fiecare parte pentru mediu, 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-bine sau până când se atinge coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă în textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atât timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu doar echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un companion excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista