Mix de condimente de Crăciun

Mix de condimente de Crăciun
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încearcă Christmas Spice Mix. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 169 de calorii. Pentru 60 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și luați baton de scorțișoară, suc de merișor, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Biscuiții de Crăciun din amestec de prăjituri, amestec de brownie de bomboane de Crăciun și prăjituri din amestec de prăjituri de Crăciun.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele amestecului de condimente; plasați în centrul a două 6-in. bucăți pătrate de pânză de brânză. Aduceți colțurile împreună și legați cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan, PrajiteSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan, Prajite
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
OcaziiCrăciun
Revista