Mini Cupcakes din catifea roșie cu glazură italiană de bezea

Mini Cupcakes din catifea roșie cu glazură italiană de bezea
Mini Cupcakes de catifea roșie cu glazură de bezea italiană ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, zahăr granulat, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru valentin zi. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Red Velvet Cupcakes cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Cupcakes din catifea roșie cu glazură pufoasă de bezea, și Cupcakes De Ciocolată Cu Glazură De Bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 24 de cupe mini briose sau linie cu hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, amestecați împreună tortul și făina de patiserie, zahărul, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Făină De PatiserieFăină De Patiserie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-un alt castron mic, amestecați împreună Zara, untul topit, oul, colorarea alimentelor și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se toarnă peste amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează și se combină bine. Împărțiți aluatul între cupele de brioșă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute sau până când scobitoarea din centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Glazura italiană de bezea: într-o cratiță mică, aduceți zahărul și apa la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Lăsați amestecul să fiarbă 5 minute.
9
Între timp, într-un castron mare, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru până se formează vârfuri moi. În timp ce bateți, adăugați siropul de zahăr fierbinte într-un flux constant și bateți aproximativ 5 minute sau până se formează vârfuri rigide lucioase. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Elixir GElixir G
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Înghețați cupcakes-urile și presărați cu fulgi de aur sau zahăr după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista