Minge Tradițională De Brânză De Crăciun

Minge Tradițională De Brânză De Crăciun
Tradițional Crăciun brânză mingea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 162 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 136 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de carne de vită, vidalia, măsline umplute cu pimento și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Minge De Brânză De Crăciun, Antipasto Cheese Ball Pom De Crăciun, și Antipasto Cheese Ball Pom De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema de brânză, carnea de vită, măslinele, ceapa și sosul Worcestershire într-un castron până se omogenizează uniform. Păstrând amestecul în castron, răzuiți-l într-o formă semi-bilă. Acoperiți și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați o foaie mare de hârtie cerată pe o suprafață plană.
3
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Rulați bila de brânză în nuci până când este complet acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
BrânzăBrânză
RolaRola
5
Transferați bila de brânză pe o farfurie de servire sau înfășurați-o cu hârtie cerată și dați-o la frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista