Milk Shake de banane-migdale

Milk Shake de banane-migdale
Milk Shake cu banane și migdale este o băutură care servește 4. Pentru 1,03 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 369 de calorii, 7 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt de migdale, frișcă, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 47%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Milk Shake cu banane, Milk Shake cu unt de arahide și banane și Banana Fudgesicle cu lapte de migdale.

Instrucțiuni

1
Pune primele cinci ingrediente într-un blender; acoperiți și procesați timp de 2 minute sau până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați fulgi de ciocolată; acoperiți și procesați cu 30 de secunde mai mult sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
3
Se toarnă în pahare răcite și se ornează cu frișcă dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Milkshake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Iron Horse Wedding Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesertBăutură
Revista