Miere-Marsala Glazurate Sunca
Miere-Marsala sunca glazurate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 95 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 1,95 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, marsala, cu 3% mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Miere-Marsala Glazurate Sunca, Marsala-Legume De Iarnă Glazurate, și Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă De Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 27
Tăiați coaja și excesul de grăsime din șuncă, lăsând un strat gros de grăsime de 1/8 inci. Scor părți și partea de sus de șuncă într-un model de diamant; se presara ienibahar peste sunca.
Așezați șunca pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Apăsați cuișoarele în șuncă; stropiți cu miere.
Coaceți la 275 timp de 30 de minute.
Se toarnă 1/2 cană Marsala peste șuncă.
Coaceți 30 de minute; ungeti cu 1/2 cana Marsala.
Coaceți încă 1 oră și 10 minute sau până când șunca este bine încălzită.
Așezați șunca pe un platou; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 15 minute.