Miere-Lavandă Înghețată
Dacă 83 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., miere-lavanda inghetata ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gălbenușuri de ou, zahăr, lavandă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețată De Lavandă Vegană, Înghețată Cu Miere De Lavandă, și Miere De Lavandă Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, încălziți laptele și lavanda la foc mediu-mare până când încep să se formeze bule în jurul marginii tigaiei (nu fierbeți).
Se ia de pe foc; se lasă să stea cel puțin 15 minute.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu un mixer electric la viteză medie de 3 până la 4 minute sau până când sunt palide și cremoase.
Adăugați miere; bate până se omogenizează.
Strecurați laptele prin strecurătoare cu ochiuri fine pentru a îndepărta lavanda; aruncați lavanda. Se amestecă laptele în amestecul de gălbenuș de ou. Reveniți la cratiță. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele lingurii.
Se ia de pe foc; se răcește complet.
Puneți cratița în frigider până la rece, aproximativ 2 ore.
Se toarnă amestecul în congelatorul de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.