Miere De Muștar Brie Amandine
Miere de muștar Brie Amandine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 289 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de migdale de jardiniere, roată de brânză brie, muștar de miere savuros grey poupon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandwich cu tarhon de curcan, Brie și muștar de miere, Curcan mere Brie Panini cu miere muștar arțar maioneza, și Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați patiseria pe suprafața făinoasă; se întinde cu sucitorul pentru a se aplatiza.
Periați partea superioară și partea laterală a roții de brânză cu muștar; se presară uniform cu migdale.
Așezați, cu partea de migdale în jos, în centrul foii de patiserie. Îndoiți ușor patiseria în jurul brânzei pentru a închide complet brânza, tăind excesul de patiserie, dacă este necesar. Rezervați garnituri pentru utilizare ulterioară. Marginea sigiliului de patiserie.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt unsă. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia formele decorative dorite din garniturile de patiserie; aranjați deasupra brânzei.
Coaceți 15 până la 18 min. sau până se rumenesc.
Se servește cu biscuiții.