Tagine Marocane

Tagine Marocane
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru colecția dvs., Tagine marocan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 5 și costă 2,67 USD pe porție. Acest fel principal are 487 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Un amestec de ceapă, semințe de coriandru măcinate, carne de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 135 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tagine marocane, Tagine Marocane, și Tagine De Miel Marocan.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu. Se prăjește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați carnea de miel în tigaie și prăjiți până se rumenesc doar la exterior. Se condimentează cu chimen, coriandru, ghimbir, scorțișoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a acoperi carnea. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este fragedă și amestecul este asemănător cu tocană. Deplasați capacul puțin după o oră dacă pare să existe prea mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați perele, stafidele aurii și migdalele în tocană și gătiți încă 5 minute, până când perele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
(23)(23)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
TocanăTocană
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate46
Revista