Miere Brie Răspândit

Miere Brie Răspândit
Rețeta Honey Brie Spread poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 611 calorii. 61 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie rotundă, jumătăți de pecan, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca condiment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brie la cuptor cu răspândire de smochine, Ceapa La Cuptor Brie Spread, și Panini Brie și zmeură cu răspândire de alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Desfaceți roata lui Brie și rulourile crescent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Desfășurați aluatul de rulou semilună și înfășurați Brie. Apăsați cusăturile împreună pentru a sigila brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crescent Roll AluatCrescent Roll Aluat
BrânzăBrânză
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
FolieFolie
3
Așezați într-un vas de copt de 9x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Presărați jumătăți de pecan deasupra și stropiți miere peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
MiereMiere
5
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc și brânza este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cu felii de mere sau biscuiți de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Pentru LegarePentru Legare
MărMăr

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip pe Meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 320 de dolari.
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista