Midii în sos de boabe de piper verde

Midii în sos de boabe de piper verde
Midii în sos de boabe de piper verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 403 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de midii cultivate, pătrunjel cu frunze plate, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Midii în sos de boabe de piper verde, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și Friptură Cu Sos De Boabe De Piper Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti șalotele în unt cu 1/4 linguriță de sare într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați boabe de piper și gătiți, amestecând, 2 minute, apoi adăugați vin și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați midii și gătiți la foc mare, acoperite, amestecând o dată, până când midiile se deschid larg, 5 până la 7 minute. Aruncați toate cele care rămân nedeschise după 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
4
Transferați midiile cu o lingură cu fante în bolurile de servire. Se amestecă smântâna în lichidul de gătit și se fierbe. Se amestecă pătrunjelul și sarea după gust. Puneți sosul peste midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista