Mic Dejun Zinger Juice

Mic Dejun Zinger Juice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați micul dejun Zinger Juice. Această rețetă servește 16 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 393 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lămâi, sfeclă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Suc De Fructe Ginger Zinger, suc de morcovi pentru micul dejun {#SmoothieSaturday}, și Cakespy: Bacon, cereale și suc de portocale cookie-uri pentru micul dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apăsați lămâi, morcovi, mere și sfeclă printr-un storcător și într-un pahar mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)1 1/2 Cană De Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista