Mic Dejun Salsa Croissant

Mic Dejun Salsa Croissant
Micul dejun Salsa Croissant ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 598 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 2,14 USD pe porție. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de brânză, croissant, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză, Redneck mic dejun pe un Croissant, și Caserola De Mic Dejun Croissant pentru rețete similare.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bellissima Trandafir Spumant
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții1
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista