Mic Dejun Quesadilla

Mic Dejun Quesadilla
Micul dejun Quesadilla ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână brânză americană, stropi de jumătate și jumătate, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 33448 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Quesadilla paran el Desayuno (mic dejun Quesadilla), Mic Dejun Quesadilla, și Rețetă De Quesadilla Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista