Mic dejun cârnați, ciuperci și Cheddar rulouri
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, cimbru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Linte Cu Ciuperci (Rulouri De Cârnați Vegetarieni), Rulouri De Linte Cu Ciuperci (Rulouri De Cârnați Vegetarieni), și Brioșe cu cârnați cheddar pentru micul dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 425 F.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu, apoi prăjiți cârnații pentru micul dejun până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Îndepărtați cârnații, dar lăsați grăsimea rămasă în tigaie.
Adăugați ciuperci și cimbru și gătiți până când ciupercile și-au eliberat lichidul, lichidul s-a evaporat, iar ciupercile abia încep să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Odată ce amestecul de ciuperci s-a răcit, îndepărtați cimbru și condimentați după gust cu sare și piper.
Combinați amestecul de ciuperci cu brânză rasă și rezervați.
Rulați puful pastos și împărțiți-l în 10 dreptunghiuri de dimensiuni uniforme. Împărțiți amestecul de ciuperci și brânză între produse de patiserie, lăsând expusă o parte a fiecărei bucăți de patiserie.
Periați patiseria expusă cu ou bătut, apoi așezați un cârnați pe amestecul de ciuperci și rotiți patiseria în jurul cârnaților.
Așezați toate rulourile de cârnați pe foaia de copt acoperită cu folie, apoi periați cu oul bătut rămas și presărați cu piper crăpat.
Coaceți până când patiseria este umflată și maro aurie, aproximativ 16 minute.
Se servește fierbinte cu muștar pentru scufundare.