Plăcinte Whoopie cu umplutură de mentă și Ganache de ciocolată

Plăcinte Whoopie cu umplutură de mentă și Ganache de ciocolată
Plăcintele Whoopie cu umplutură de mentă și Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de pudră de cacao, zahăr pudră, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte Whoopie cu umplutură de mentă, Plăcinte Whoopie de ciocolată cu umplutură de dovleac, și Plăcinte Whoopie din catifea roșie cu umplutură de brânză cremă de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Cerneti faina, pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți scurtarea, zahărul, gălbenușurile de ou și vanilia într-un castron mare până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ScurtareaScurtarea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu laptele în 2 adaosuri, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
3
Aruncați aluatul cu linguri foarte rotunjite pe foile de copt pregătite, distanțându-se la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 1 foaie la un moment dat până când cookie-urile sunt ușor umflate și răspândite, dar sunt încă moi, 8 până la 10 minute. Se răcește pe foi 10 minute. Transferați cu atenție cookie-urile în rafturi și răciți complet. Repetați cu aluatul de biscuiți rămas. Faceți înainte: cookie-urile pot fi făcute cu 1 zi înainte. A se păstra etanș într-un singur strat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Folosind un mixer electric, bateți scurtarea, extractul de mentă și vanilia într-un castron mare de metal până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați zahăr pudră, albușuri de ou și un vârf de sare; bate până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
3
Adăugați foodcoloring picătură cu picătură pentru nuanța dorită de verde; bate până se omogenizează bine. Dacă amestecul pare coagulat, puneți vasul la foc mic câteva secunde și bateți până se omogenizează. Repetați după cum este necesar până când este neted.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament. Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; bateți până se omogenizează. Se răcește până se încălzește, dar se întinde, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Lingură 1 linguriță ganache pe partea de jos (partea plată) a jumătății de fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
5
Așezați fursecurile, cu ganache în sus, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Lingura de menta de umplere în sac de patiserie prevăzute cu vârful stea mediu (sau lingura de umplere în pungă de plastic resigilabile, stoarcere de umplere în 1 colț de sac, apoi se taie 1/4 inch de colț pungă de plastic pentru a permite conducte). Începând de la marginea exterioară a fundului (partea plată) a cookie-urilor rămase și lucrând spre centru, umplerea mentei de țeavă în spirală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Așezați 1 prăjitură umplută cu mentă, cu menta în jos, deasupra fiecărei prăjituri acoperite cu ganache, apăsând ușor pentru a adera. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista