Tort Cu Ulei De Fistic-Măsline
Această rețetă servește 6. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 595 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime. Dacă aveți la îndemână praf de copt, prăjit uscat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Cu Ulei De Măsline Cu Fistic, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Ulei De Măsline Și Negrese Cu Fistic.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Pulverizați tava de pâine de 9 pe 5 inci cu spray de copt antiaderent.
Bateți zahărul și ouăle la viteză medie până la galben pal, aproximativ 2 minute.
Adăugați ulei de măsline, Marsala, lapte și coajă de portocală și bateți până se combină bine, 1 până la 2 minute.
Combinați făina, praful de copt și sarea în castron. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină. Bateți doar până se combină, aproximativ 1 minut, răzuind părțile laterale și fundul vasului, după cum este necesar.
Adăugați fistic și bateți doar până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când testerul de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Se răcește tortul în tigaie aproximativ 10 minute, apoi se întoarce pe raft și se răcește complet, aproximativ 1 oră.