Mexina Salsa Verde

Mexina Salsa Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Mexina Salsa Verde. O porție conține 25 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa, și Salsa Verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conserve pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile și jalapenos într-o oală și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când roșiile și jalapenos devin verde deschis, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se scurge bine și se pune într-un blender cu ceapa, sucul de lămâie, sarea, piperul și cilantro. Puree la consistența dorită și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista