Mexi-Mac Caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola Mexi-Mac. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de căței de usturoi, sos de roșii, amestec de brânză mexicană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Mexi-Mac Skillet, Aragaz lent Mexi Mac și brânză, și Aragaz lent Mexi Mac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de macaroane și brânză conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul într-un cuptor olandez la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, ardeii iute verzi și condimentul taco. Se amestecă 2 căni de brânză, fasole, porumb, sos de roșii și cina pregătită cu macaroane și brânză.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt; se presară cu chipsuri și brânză rămasă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-35 de minute sau până la fierbere.