Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie
Medalioane reteta muschiulet de porc cu ghimbir chinezesc si sos de lamaie ar putea satisface pofta chineză în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 159 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, sherry, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de filet de porc într-un sos de Caper de lămâie, Medalioane de muschi de porc cu sos de capsuni, și Medalioane de muschiulet de porc prăjit cu sos de afine uscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente și frecați uniform peste carnea de porc.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie și gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți carnea de porc din tigaie și puneți-o deoparte.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați 2 linguri de ceapă, ghimbir și usturoi la tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand este parfumat, amestecand constant.
Combinați sherry și următoarele 5 ingrediente (prin sos de soia) într-un castron mic.
Adăugați amestecul de sherry în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute sau până când se termină carnea de porc.
Scoateți carnea de porc din tigaie folosind o lingură pliată, rezervând lichid în tigaie.
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde sau pana se ingroasa usor.
Serviți peste carne de porc.
Se presară cu 1/4 cană de ceapă verde.