Maro-Unt Caramele Blondies

Maro-Unt Caramele Blondies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați blondele de caramel cu unt brun. Această rețetă face 18 porții cu 349 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 156 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci, zahăr brun deschis, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Maro Unt Caramele Blondies, Maro-unt caramele Blondies, și Caramel Maro Unt Blondies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Unt unul 9 de 13 inci sau două tigăi pătrate de 8 inci. Linia de jos(e) cu hârtie pergament, lăsând o consola pe două părți; unt și făină de hârtie, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați untul într-o cratiță medie așezată la foc mediu, pe măsură ce începe să se topească, începeți să învârtiți tigaia frecvent și să urmăriți cu atenție untul. Veți observa că untul va crăpa, va apărea și va deveni spumos, iar apoi solidele din lapte vor începe să se rumenească. Odată ce începe, scoateți tigaia de pe foc. Miroase untul; ar trebui să aibă o aromă de nuci și să aibă o culoare caramel.Între timp, amestecați făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte. În vasul unui mixer electric, combinați untul brun răcit și ambele zaharuri; se amestecă până se combină. Atașați bolul la mixer; adăugați ouă. Folosind accesoriul cu palete, bateți cu viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați vanilie și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
4
Adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, amestecând ușor între fiecare adăugare, urmatde toate nucile și batoanele de caramel tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
CarameleCaramele
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se amestecă până se combină, apoi se răzuiește în tigaia pregătită; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a netezi aluatul uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un tester de tort introdus în centru iese curat, 35 până la 40 de minute (nu coaceți prea mult).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet înainte de a ridica blondies cu pergamentul deasupra. Îndepărtați hârtia pergament; tăiați blondele în 18 pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista