Maro-Unt Caramele Blondies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați blondele de caramel cu unt brun. Această rețetă face 18 porții cu 349 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 156 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci, zahăr brun deschis, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Maro Unt Caramele Blondies, Maro-unt caramele Blondies, și Caramel Maro Unt Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați suportul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Unt unul 9 de 13 inci sau două tigăi pătrate de 8 inci. Linia de jos(e) cu hârtie pergament, lăsând o consola pe două părți; unt și făină de hârtie, atingând excesul.
Așezați untul într-o cratiță medie așezată la foc mediu, pe măsură ce începe să se topească, începeți să învârtiți tigaia frecvent și să urmăriți cu atenție untul. Veți observa că untul va crăpa, va apărea și va deveni spumos, iar apoi solidele din lapte vor începe să se rumenească. Odată ce începe, scoateți tigaia de pe foc. Miroase untul; ar trebui să aibă o aromă de nuci și să aibă o culoare caramel.Între timp, amestecați făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte. În vasul unui mixer electric, combinați untul brun răcit și ambele zaharuri; se amestecă până se combină. Atașați bolul la mixer; adăugați ouă. Folosind accesoriul cu palete, bateți cu viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați vanilie și bateți pentru a combina.
Adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, amestecând ușor între fiecare adăugare, urmatde toate nucile și batoanele de caramel tocate.
Se amestecă până se combină, apoi se răzuiește în tigaia pregătită; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a netezi aluatul uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un tester de tort introdus în centru iese curat, 35 până la 40 de minute (nu coaceți prea mult).
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet înainte de a ridica blondies cu pergamentul deasupra. Îndepărtați hârtia pergament; tăiați blondele în 18 pătrate.
Se servește cald sau la temperatura camerei.