Ken ' s Potato Galette
Nevoie de un garnitură vegetariană? Ken ' s Potato Galette ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 601 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ou, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Galette De Cartofi, Galette De Cartofi De Rozmarin, și Praz Și Galette De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Feliați cartofii cu grosimea de 1/8 inch, folosind o mandolină dacă aveți una sau atașamentul slicer al unui robot de bucătărie. Într-un castron, aruncați feliile cu sarea, apoi așezați-le într-o strecurătoare așezată peste un bol sau chiuveta pentru a se scurge aproximativ 30 de minute. (Este important să scăpați cartofii de orice exces de umiditate care va face patiseria umedă în timpul coacerii.) Într-un bol, amestecați feliile de cartof cu ceapa, cimbrul și untul și dați deoparte.
Aliniați o tigaie cu hârtie pergament.
Așezați foaia de patiserie de 10 x 8 inci pe o suprafață de lucru.
Întindeți amestecul de cartofi uniform peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch în jur. (S-ar putea să credeți că aveți prea mult cartof, dar îngrămădiți-l, deoarece amestecul pierde volum în timpul gătitului.)
Ungeți marginea cu spălarea ouălor și acoperiți cu foaia de patiserie de 11 x 9 inci, întinzându-l peste cartofi.
Strângeți marginile cu o furculiță pentru a preveni separarea foilor de patiserie. Îndepărtați orice exces de patiserie și periați Generos blatul cu spălarea ouălor. Puneți o mică gaură de aerisire în centrul patiseriei pentru a asigura o creștere uniformă. Traversați partea superioară cu spatele cuțitului pentru decorare.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 60 de minute. Testați cartofii pentru coacere introducând un cuțit mic în galetă. Dacă sunt gata, la fel și patiseria. Dacă există vreun semn de rezistență, reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F și coaceți, testând frecvent, încă 15 minute.
Pentru a servi, transferați cu grijă Galeta într-un platou mare de servire. Feliați orizontal peste tot pentru a separa crustele de sus și de jos. Ridicați crusta superioară pentru a expune cartofii. Lingurați creme fraeche uniform peste ele, repoziționați crusta superioară și serviți imediat. Feliați Galeta la masă.