Clatite De Anghinare: Carciofi Fritti
Clatite de anghinare: Carciofi Fritti necesita aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carciofi fritti alla romana (anghinare prăjite în stil Roman), Gussoni Fritti (Blinele De Legume), și Focaccia di carciofi - tort de anghinare și pâine învechită.
Instrucțiuni
Pentru a face aluatul, așezați drojdia, ouăle, făina și apa într-un bol. Amestecați ușor pentru a combina.
Adăugați pătrunjelul și usturoiul. Se amestecă pentru a combina și condimenta, după gust, cu sare și piper. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Între timp, tăiați vârfurile spinoase ale anghinarelor.
Îndepărtați frunzele exterioare dure. Feliați anghinarea groasă de 1/4 inci și puneți-o în apă rece cu suc de lămâie pentru a nu se rumeni.
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Încălziți uleiul la foc mediu mare până când atinge o temperatură de 360 până la 375 grade F.
Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
În timp ce uleiul se încălzește, scurgeți feliile de anghinare și dragați prin amestecul de făină, astfel încât bucățile să fie făinate pe toate părțile. Puneți deoparte până când uleiul atinge temperatura.
Lucrând în loturi de 6, prăjiți feliile de anghinare până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor anghinarea în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte, 2 până la 3 minute. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați penele finite pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Se servește imediat cu un strop de fulgi de chili și sare și piper, după gust.