Clatite De Anghinare: Carciofi Fritti

Clatite De Anghinare: Carciofi Fritti
Clatite de anghinare: Carciofi Fritti necesita aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carciofi fritti alla romana (anghinare prăjite în stil Roman), Gussoni Fritti (Blinele De Legume), și Focaccia di carciofi - tort de anghinare și pâine învechită.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluatul, așezați drojdia, ouăle, făina și apa într-un bol. Amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați pătrunjelul și usturoiul. Se amestecă pentru a combina și condimenta, după gust, cu sare și piper. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Între timp, tăiați vârfurile spinoase ale anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
4
Îndepărtați frunzele exterioare dure. Feliați anghinarea groasă de 1/4 inci și puneți-o în apă rece cu suc de lămâie pentru a nu se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Încălziți uleiul la foc mediu mare până când atinge o temperatură de 360 până la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
În timp ce uleiul se încălzește, scurgeți feliile de anghinare și dragați prin amestecul de făină, astfel încât bucățile să fie făinate pe toate părțile. Puneți deoparte până când uleiul atinge temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Lucrând în loturi de 6, prăjiți feliile de anghinare până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor anghinarea în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte, 2 până la 3 minute. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați penele finite pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Se servește imediat cu un strop de fulgi de chili și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista