Marinada Piri-Piri
Marinada Piri - Piri este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 200 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o marinată ieftină. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Camarao Grelhado Piri Piri (creveți la grătar cu ardei), Tortilla spaniolă de fasole albă cu sos Piri-Piri, și Piri-Piri pește și chipsuri cu mazăre picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o măsură de sticlă de 1 litru sau într-un castron, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, fulgii de chili, oregano, cimbru, chimen și sare.