Marinada Piri-Piri

Marinada Piri-Piri
Marinada Piri - Piri este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 200 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o marinată ieftină. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Camarao Grelhado Piri Piri (creveți la grătar cu ardei), Tortilla spaniolă de fasole albă cu sos Piri-Piri, și Piri-Piri pește și chipsuri cu mazăre picantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o măsură de sticlă de 1 litru sau într-un castron, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, fulgii de chili, oregano, cimbru, chimen și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista