Marinada pentru somon la gratar

Marinada pentru somon la gratar
Nevoie de o felul principal pescatarian? Marinada pentru somon la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,77 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ulei de măsline, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Singura marinată de care veți avea nevoie pentru somon la grătar, Somon la grătar cu marinată de miere-soia, și Somon La Grătar Cu Marinată De Portocale Muștar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista