Marinada De Friptură De Vânat

Marinada De Friptură De Vânat
Marinada de friptură de vânat este o fără gluten și fără lactate marinada. Pentru $7.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 357 calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, usturoi, friptură de vânat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Marinată cu carne de friptură și bere-bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Friptură Elvețiană De Vânat, și Friptură De Vânat Prăjită La Tigaie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista