Marinada Chili-Lime este o fără gluten, fără lactate și pescatarian marinada. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sos de soia, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Marinată cu lămâie și Lime, Marinada De Miere De Var, și Marinată de soia-var pentru friptură.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cană de măsurare din sticlă, amestecând bine.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.