Marinada Cu Vârf De Friptură
Marinada cu vârf de friptură ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 287 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, condimente de ardei usturoi, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Marinată cu carne de friptură și bere-bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Cea Mai Bună Marinată De Friptură, și Marinada De Friptură.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați sosul Worcestershire, sosul de salată în stil Italian, condimentul de ardei usturoi și sosul de grătar.
Așezați carnea în marinată și întoarceți-o la acoperire. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Periați grătarul ușor cu ulei pentru a preveni lipirea.
Așezați fripturile pe grătar și aruncați marinada. Fripturi la grătar 10 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.