Marinada Cu Vârf De Friptură

Marinada Cu Vârf De Friptură
Marinada cu vârf de friptură ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 287 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, condimente de ardei usturoi, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Marinată cu carne de friptură și bere-bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Cea Mai Bună Marinată De Friptură, și Marinada De Friptură.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați sosul Worcestershire, sosul de salată în stil Italian, condimentul de ardei usturoi și sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați carnea în marinată și întoarceți-o la acoperire. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Periați grătarul ușor cu ulei pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați fripturile pe grătar și aruncați marinada. Fripturi la grătar 10 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista