Margarita De Lavandă

Margarita De Lavandă
Margarita de lavandă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 134 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cuburi de gheață, tequila, cura și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Margarita De Lavandă, Tort de lavandă cu ciocolată neagră cu glazură de unt de lavandă, și Tort de cafea lavandă-mămăligă (lavandă Franceză) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați tequila, curaao, lapte de cocos și suc de lămâie. Acoperiți și întoarceți-vă la viteză mare, apoi adăugați treptat zmeură, afine și gheață. Rotiți până când amestecul de margarita este neted și noroios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
AfineAfine
ZmeurăZmeură
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MargaritaMargarita
TequilaTequila
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți zahăr și flori de lavandă într-un castron mic. Frecați cu degetele sau amestecați cu o lingură pentru a elibera o parte din aroma de lavandă. Frecați jantele de sticlă cu pană de var pentru a umezi. Scufundați jantele în zahăr lavandă, acoperind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
ZahărZahăr
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Turnați Margarita în pahare cu margini de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Se ornează cu crenguțe de lavandă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista