Manicotti umplute cu spanac și brânză

Manicotti umplute cu spanac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Hor d ' oeuvre, așa că încercați Manicotti umplute cu spanac și brânză. Această rețetă servește 30 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 170 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sos alfredo, coji de manicotti, sos de spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Manicotti Umplute Cu Spanac Și Brânză, Manicotti umplute cu spanac și triplă brânză, și MANICOTTI UMPLUTE CU SPANAC ȘI CÂRNAȚI.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Împărțiți brânza mozzarella în 3 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti manicotti in apa clocotita, amestecand ocazional pana se inmoaie usor, dar inca ferm, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți și odihniți-vă într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Combinați spanacul, sosul Alfredo, parmezanul și 1 porție de brânză mozzarella într-un castron mare; se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper. Lingura umple amestecul în fiecare coajă manicotti. Împărțiți cojile umplute uniform între două vase de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Scoici UmpluteScoici Umplute
Sos AlfredoSos Alfredo
ManicottiManicotti
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă 1 borcan sos de spaghete peste fiecare vas de copt și se presară cu porții egale brânză mozzarella. Acoperiți ambele vase de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și sosul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate22
Revista