Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Hor d ' oeuvre, așa că încercați Manicotti umplute cu spanac și brânză. Această rețetă servește 30 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 170 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sos alfredo, coji de manicotti, sos de spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Manicotti Umplute Cu Spanac Și Brânză, Manicotti umplute cu spanac și triplă brânză, și MANICOTTI UMPLUTE CU SPANAC ȘI CÂRNAȚI.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Împărțiți brânza mozzarella în 3 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti manicotti in apa clocotita, amestecand ocazional pana se inmoaie usor, dar inca ferm, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și odihniți-vă într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați spanacul, sosul Alfredo, parmezanul și 1 porție de brânză mozzarella într-un castron mare; se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper. Lingura umple amestecul în fiecare coajă manicotti. Împărțiți cojile umplute uniform între două vase de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Scoici Umplute
Sos Alfredo
Manicotti
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă 1 borcan sos de spaghete peste fiecare vas de copt și se presară cu porții egale brânză mozzarella. Acoperiți ambele vase de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și sosul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman