Manicotti umplute cu spanac și brânză

Manicotti umplute cu spanac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Hor d ' oeuvre, așa că încercați Manicotti umplute cu spanac și brânză. Această rețetă servește 30 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 170 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sos alfredo, coji de manicotti, sos de spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Manicotti Umplute Cu Spanac Și Brânză, Manicotti umplute cu spanac și triplă brânză, și MANICOTTI UMPLUTE CU SPANAC ȘI CÂRNAȚI.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Împărțiți brânza mozzarella în 3 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti manicotti in apa clocotita, amestecand ocazional pana se inmoaie usor, dar inca ferm, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și odihniți-vă într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați spanacul, sosul Alfredo, parmezanul și 1 porție de brânză mozzarella într-un castron mare; se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper. Lingura umple amestecul în fiecare coajă manicotti. Împărțiți cojile umplute uniform între două vase de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Scoici UmpluteScoici Umplute
Sos AlfredoSos Alfredo
ManicottiManicotti
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă 1 borcan sos de spaghete peste fiecare vas de copt și se presară cu porții egale brânză mozzarella. Acoperiți ambele vase de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și sosul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate22
Revista