Manicotti umplute cu spanac și brânză

Manicotti umplute cu spanac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Hor d ' oeuvre, așa că încercați Manicotti umplute cu spanac și brânză. Această rețetă servește 30 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 170 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sos alfredo, coji de manicotti, sos de spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Manicotti Umplute Cu Spanac Și Brânză, Manicotti umplute cu spanac și triplă brânză, și MANICOTTI UMPLUTE CU SPANAC ȘI CÂRNAȚI.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Împărțiți brânza mozzarella în 3 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti manicotti in apa clocotita, amestecand ocazional pana se inmoaie usor, dar inca ferm, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți și odihniți-vă într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați spanacul, sosul Alfredo, parmezanul și 1 porție de brânză mozzarella într-un castron mare; se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper. Lingura umple amestecul în fiecare coajă manicotti. Împărțiți cojile umplute uniform între două vase de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Scoici UmpluteScoici Umplute
Sos AlfredoSos Alfredo
ManicottiManicotti
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă 1 borcan sos de spaghete peste fiecare vas de copt și se presară cu porții egale brânză mozzarella. Acoperiți ambele vase de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și sosul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate22
Revista