Manicotti umplute cu spanac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Hor d ' oeuvre, așa că încercați Manicotti umplute cu spanac și brânză. Această rețetă servește 30 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 170 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sos alfredo, coji de manicotti, sos de spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Manicotti Umplute Cu Spanac Și Brânză, Manicotti umplute cu spanac și triplă brânză, și MANICOTTI UMPLUTE CU SPANAC ȘI CÂRNAȚI.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Împărțiți brânza mozzarella în 3 porții.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti manicotti in apa clocotita, amestecand ocazional pana se inmoaie usor, dar inca ferm, aproximativ 7 minute.
Scurgeți și odihniți-vă într-un castron cu apă rece.
Combinați spanacul, sosul Alfredo, parmezanul și 1 porție de brânză mozzarella într-un castron mare; se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper. Lingura umple amestecul în fiecare coajă manicotti. Împărțiți cojile umplute uniform între două vase de copt de 9x13 inci.
Se toarnă 1 borcan sos de spaghete peste fiecare vas de copt și se presară cu porții egale brânză mozzarella. Acoperiți ambele vase de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și sosul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.