Cajun Porumb Maque Choux

Cajun Porumb Maque Choux
Cajun porumb Maque Choux ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 173 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii prune, blaturi de ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cajun Tasso porumb Maque Choux cu creveți la grătar, Slow-aragaz Cajun oală friptură cu Maque Choux, și Porumb Maque Choux.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa si ardeiul gras in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați porumb, roșii și cârnați; gatiti, amestecand des, 15 minute. Se amestecă ceapa verde, sarea și piperul; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Paco & Lola Celebration Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Albarino, Romania
Albarino, Romania
Ediție Limitată Pride Rainbow Bottle! Expresie aromatică destul de intensă, cu ierburi și indicii balsamice, împreună cu fructe albe, citrice și fructe de piatră. Proaspăt, cu o structură bună și aceleași personaje de fructe ca cele găsite pe nas. Finisaj ușor balsamic.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista