Mango în flăcări cu sirop de Cardamom
Mango în flăcări cu sirop de Cardamom este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 406 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun ferm, mango copt ferm, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gutui fiert în sirop de Cardamom, Tort de căpșuni și smântână cu sirop de Cardamom, și Compot de căpșuni-portocale cu sirop de Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, zdrobiți semințele de cardamom și coaja de lămâie cu spatele unei linguri.
Adăugați zahăr și 1 cană de apă. Se amestecă la foc mare până se dizolvă zahărul. Se fierbe ușor, neacoperit, până când siropul se reduce la 1/2 cană, 8 până la 10 minute.
Între timp, tăiați coaja de mango, aruncați gropile și tăiați fructele în felii de 1/2 inch lățime, de aproximativ 3 inci lungime. Dacă faceți înainte, acoperiți fructele și siropul și lăsați deoparte până la 4 ore.
Adăugați mango în siropul fierbinte și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până când fructele sunt fierbinți, 2 până la 3 minute. Într-o tigaie mică (aproximativ 1-qt. Dimensiune), ROM cald până la fierbinte. Aprindeți romul și adăugați la Mango (nu sub aerisire, ventilator sau inflamabile). Lingurați mango și sirop în flăcări peste iaurt înghețat în boluri.