Mango în flăcări cu sirop de Cardamom

Mango în flăcări cu sirop de Cardamom
Mango în flăcări cu sirop de Cardamom este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 406 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun ferm, mango copt ferm, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gutui fiert în sirop de Cardamom, Tort de căpșuni și smântână cu sirop de Cardamom, și Compot de căpșuni-portocale cu sirop de Cardamom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, zdrobiți semințele de cardamom și coaja de lămâie cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați zahăr și 1 cană de apă. Se amestecă la foc mare până se dizolvă zahărul. Se fierbe ușor, neacoperit, până când siropul se reduce la 1/2 cană, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Între timp, tăiați coaja de mango, aruncați gropile și tăiați fructele în felii de 1/2 inch lățime, de aproximativ 3 inci lungime. Dacă faceți înainte, acoperiți fructele și siropul și lăsați deoparte până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Adăugați mango în siropul fierbinte și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până când fructele sunt fierbinți, 2 până la 3 minute. Într-o tigaie mică (aproximativ 1-qt. Dimensiune), ROM cald până la fierbinte. Aprindeți romul și adăugați la Mango (nu sub aerisire, ventilator sau inflamabile). Lingurați mango și sirop în flăcări peste iaurt înghețat în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista