Makeover final: plăcintă de pește ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 457 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,77 USD pe porție. Dacă aveți cartofi noi, mai multe crenguțe de cimbru, creveți în coajă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Makeover final: pește și chips-uri, Makeover final: plăcintă de pui, și Transformarea finală: Shepherd ' s pie.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 3 linguri de lapte în făina de porumb și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Se toarnă restul de lapte într-o cratiță. Cojiți creveții, rezervați carnea, apoi aruncați cojile și capetele (spălați-le mai întâi dacă este necesar) în lapte împreună cu crenguțele de cimbru, frunzele de dafin, usturoiul și o măcinare de piper. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă la infuzat 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Între timp, puneți cartofii într-o tigaie mare cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 20 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgere. Aburiti prazul feliat timp de 3 minute, apoi scoateti-l de pe foc si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Se strecoară laptele infuzat printr-o sită într-o tigaie mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați toate fileurile de pește (nu creveții) în lapte. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe ușor timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Se ia de pe foc și se lasă, acoperit, timp de 5 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera tot peștele într-un vas și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se amestecă făina de porumb slăbită, apoi se amestecă în laptele fierbinte din tigaia saut. Puneți tigaia la foc și amestecați până se îngroașă. Se amestecă scurt brânza moale, se ia de pe foc, apoi se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu piper negru. Se amestecă orice lichid care s-a scurs din pește. Rupeți peștele în bucăți mari în timp ce le așezați într-un vas rezistent la cuptor de 2 litri, astfel încât diferitele soiuri să fie distribuite uniform. Se împrăștie peste creveți și praz, apoi se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Brânză Moale
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Turnați sosul peste și dați câteva mișcări blânde pentru a distribui uniform sosul și combinați totul fără a rupe peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
11
Folosind o furculiță mare, zdrobiți cartofii rupându-i (nu zdrobindu-i) în bucăți groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
12
Se amestecă în ulei, arpagic și o măcinare de piper negru. Puneți zdrobirea cartofului peste pește. Așezați vasul pe o foaie de copt și coaceți timp de 25-30 de minute, sau până când sosul clocotește și cartofii aurii. Alternativ, faceți vasul complet, dați-l la frigider pentru câteva ore sau peste noapte, apoi coaceți la aceeași temperatură ca mai sus timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.