Makeover final: plăcintă cu pește
Makeover final: plăcintă de pește ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 457 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,77 USD pe porție. Dacă aveți cartofi noi, mai multe crenguțe de cimbru, creveți în coajă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Makeover final: pește și chips-uri, Makeover final: plăcintă de pui, și Transformarea finală: Shepherd ' s pie.
Instrucțiuni
Se amestecă 3 linguri de lapte în făina de porumb și se lasă deoparte.
Se toarnă restul de lapte într-o cratiță. Cojiți creveții, rezervați carnea, apoi aruncați cojile și capetele (spălați-le mai întâi dacă este necesar) în lapte împreună cu crenguțele de cimbru, frunzele de dafin, usturoiul și o măcinare de piper. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă la infuzat 20 de minute.
Între timp, puneți cartofii într-o tigaie mare cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 20 de minute până se înmoaie.
Scurgere. Aburiti prazul feliat timp de 3 minute, apoi scoateti-l de pe foc si dati deoparte.
Se strecoară laptele infuzat printr-o sită într-o tigaie mare de mică adâncime.
Așezați toate fileurile de pește (nu creveții) în lapte. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe ușor timp de 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă, acoperit, timp de 5 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera tot peștele într-un vas și lăsați să se răcească ușor.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Se amestecă făina de porumb slăbită, apoi se amestecă în laptele fierbinte din tigaia saut. Puneți tigaia la foc și amestecați până se îngroașă. Se amestecă scurt brânza moale, se ia de pe foc, apoi se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu piper negru. Se amestecă orice lichid care s-a scurs din pește. Rupeți peștele în bucăți mari în timp ce le așezați într-un vas rezistent la cuptor de 2 litri, astfel încât diferitele soiuri să fie distribuite uniform. Se împrăștie peste creveți și praz, apoi se condimentează cu piper.
Turnați sosul peste și dați câteva mișcări blânde pentru a distribui uniform sosul și combinați totul fără a rupe peștele.
Folosind o furculiță mare, zdrobiți cartofii rupându-i (nu zdrobindu-i) în bucăți groase.
Se amestecă în ulei, arpagic și o măcinare de piper negru. Puneți zdrobirea cartofului peste pește. Așezați vasul pe o foaie de copt și coaceți timp de 25-30 de minute, sau până când sosul clocotește și cartofii aurii. Alternativ, faceți vasul complet, dați-l la frigider pentru câteva ore sau peste noapte, apoi coaceți la aceeași temperatură ca mai sus timp de 45 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.