Macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere

Macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macrou la grătar cu roșii, fenicul și capere. O porție conține 501 calorii, 38g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. Un amestec de file de macrou, măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Macrou La Grătar Cu Gem Picant De Roșii, Macrou la grătar cu Caper Sicilian-Salsa de roșii, și Macrou Soused cu CR ampermormme fra ampermormche & capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, periați roșiile și feniculul peste tot cu jumătate din uleiul de măsline măsurat și condimentați cu sare și piper; pus deoparte.Când grătarul este gata, așezați roșiile și feniculul pe grătar și gătiți neacoperite până se formează semne de grătar, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți legumele și gătiți până când semnele de grătar apar pe cealaltă parte, cu aproximativ 3 până la 4 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți pe o placă de tăiere.Când legumele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați și aruncați miezurile din fenicul. Tăiați atât feniculul, cât și roșiile în bucăți de 1-1/2 inci și puneți-le într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați bulionul de pește sau sucul de scoici, usturoiul și șofranul și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 20 de minute. Păstrați cald în timp ce grătiți peștele. (Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, folosiți mai multe straturi de prosop de hârtie pentru a șterge tigaia înainte de a grăta peștele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
LegumeLegume
șofranșofran
UsturoiUsturoi
BulionBulion
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
4
Încălziți grătarul la mediu. Frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei de măsline.Se usucă fileurile de macrou cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Periați ambele părți cu uleiul de măsline măsurat rămas și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Așezați fileurile pe grătar cu pielea în jos și gătiți până când apar urme de grătar, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți fileurile cu o spatulă plată și gătiți până când apar urme de grătar pe cealaltă parte și peștele este gătit, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți fileurile pe o farfurie și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Adăugați pătrunjelul în amestecul cald de roșii-fenicul și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Împărțiți amestecul de roșii-fenicul între 4 farfurii de servire cu margini sau boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu o bucată de macrou. Acoperiți peștele cu aproximativ 1 lingură de tapenadă (veți mai rămâne), presărați cu caperberries sau capere și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Caper BerriesCaper Berries
MacrouMacrou
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
FeniculFenicul
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista