Macaroane și brânză ușor coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane și brânză ușor coapte. O porție conține 904 calorii, 43G de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză gouda, ceapă, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane Și Brânză Ușor Coapte, Macaroane și brânză ușor coapte, și Săptămâna meselor pentru studenți – pui ușor prăjit și macaroane coapte și Săptămâna brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, topiți untul la foc mediu într-o cratiță mare sau cuptor olandez, apoi opriți focul.
Transferați 2 linguri de unt topit într-un castron mediu, adăugați panko, condimentați cu sare și piper și amestecați cu degetele până se combină uniform. Pune deoparte.Puneți cratița la foc mediu, adăugați ceapa și sarea și piperul măsurate și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați făina și bateți frecvent până când amestecul devine maro deschis, aproximativ 5 până la 6 minute.În timp ce bateți, adăugați încet laptele în amestecul de făină până când se combină uniform și se omogenizează, oprindu-se pentru a bate orice aglomerări, după cum este necesar. (Va deveni foarte gros când adăugați mai întâi laptele.) Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și acoperă spatele unei linguri, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Între timp, adăugați pastele în oala clocotită cu apă și gătiți până când sunt încă masticabile și subdone, de obicei cu câteva minute mai puțin decât sugerează instrucțiunile pachetului (pastele vor termina de gătit la cuptor).
Scurgeți și clătiți cu apă rece până când nu mai aburiți; pune deoparte.Puneți amestecul de lapte la foc mediu și amestecați brânzeturile până se topesc și se omogenizează.
Adăugați pastele clătite și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când pastele sunt încălzite și aburite, aproximativ 4 până la 5 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Transferați într-un vas de copt de 5 litri, presărați cu amestecul rezervat panko și coaceți până când clocotește și se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.