Mac și brânză la cuptor pentru unul
Mac și brânză coapte pentru unul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați paste macaroane, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de supă rezistent la cuptor sau 1 cană de copt.
Umpleți o cratiță mică cu apă și aduceți la fierbere. Se amestecă macaroanele; se fierbe până la fiert, dar încă ferm până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Se scurge bine și se rezervă.
În aceeași cratiță, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă făina, sarea, piperul, praful de ceapă și laptele; bateți până se omogenizează. Gatiti, amestecand, timp de 2 minute. Reduceți căldura la minim și amestecați 1/3 cană de brânză, muștar, sos Worcestershire și sos fierbinte. Se amestecă macaroanele fierte. Puneți macaroanele și brânza în vasul pregătit.
Se presară cu pesmet și 1 lingură de brânză cheddar.
Coaceți, neacoperit, până când brânza este topită și macaroanele sunt încălzite, aproximativ 10 minute.