Lumina Mai Tai Tiki Pops
Lumina Mai Tai tiki Pops este o fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lichior amaretto, nectar de mango, lichior de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mai Tai Tiki Pops, O Oală De Năut Tiki Masala, și Tort De Cocktail Tiki.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți ingredientele stratului de nucă de cocos colada cu biciul până se omogenizează. Împărțiți amestecul între șase căni de hârtie de 5 oz. Acoperiți cu folie; introduceți bastonul de ambarcațiuni (baston plat din lemn cu capete rotunde) prin folie în centrul popului. Congelați 2 până la 3 ore sau până la îngheț.
Între timp, în blender, puneți ingredientele stratului de mango Mai tai. Acoperiți; amestecați la viteză medie aproximativ 45 de secunde, oprindu-vă frecvent pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare. Acoperiți și refrigerați în timp ce așteptați înghețarea primului strat.
Când primul strat este înghețat, îndepărtați folia din pops.
Se toarnă amestecul de mango peste stratul înghețat. Întoarceți folia la pops pentru a ajuta la susținerea bastoanelor. Congelați aproximativ 8 ore sau până când este înghețat înainte de servire. Păstrați PoP-urile rămase acoperite în congelator.