Loin De Porc Umplut Cu Fructe

Loin De Porc Umplut Cu Fructe
Carnea de porc umplută cu fructe durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 3204 calorii, 414g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $23.83 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare și piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 25 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Carne de porc umplută cu fructe și nuci, Loin de porc marocan cu fructe uscate și lămâi, și Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă prune uscate, caise, ghimbir, coajă de portocală, 1/2 linguriță de chimen și scorțișoară într-un castron; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Prune UscatePrune Uscate
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Deschideți friptura de porc și lingura umplând în centru; pliați carnea peste umplutură și legați-o în siguranță în mai multe locuri cu sfoară de bucătărie. Puneți friptura pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Combinați zahărul brun, făina, oțetul de cidru, 1 linguriță de chimen și pudra de muștar într-o pastă; întindeți amestecul de zahăr brun peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în centrul umpluturii citește 160 grade F (70 grade C), aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Transferați friptura într-un platou de servire și cort cu folie de aluminiu în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Grăsime degresată din tigaie și transferați picăturile degresate într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie și se răzuiește și se dizolvă orice bucăți de mâncare rumenite în apă; se toarnă în cratiță cu sucuri de tigaie. Aduceți sucurile de tigaie la fierbere la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în 1 lingură de apă într-un castron mic și se amestecă amestecul de amidon de porumb în sucuri de tigaie, amestecând continuu până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se strecoară sosul într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Gravy BoatGravy Boat
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista