Loin de porc cu mere, prune uscate și sos de cremă de muștar

Loin de porc cu mere, prune uscate și sos de cremă de muștar

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți coapsa de porc transversal, apoi uscați-o și presărați cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper (total).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună, câte 1 bucată, întorcându-se ocazional, 6 până la 8 minute pe bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
3
Transferați într-o tigaie mică ignifugă ca rumenită (nu curățați tigaia) și prăjiți carnea de porc până când termometrul este introdus în diagonală de cel puțin 2 inci în registrele de carne 150 F, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
În timp ce carnea de porc se prăjește, coaja, sfertul și merele de miez, apoi se taie în pene groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se gătește ceapa în tigaie la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Adăugați mere, prune uscate, bulion și apă și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când merele sunt fragede, 10 până la 12 minute. Se amestecă smântâna și muștarul și se fierbe până când sosul este ușor îngroșat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se ia de pe foc și se menține sosul cald, parțial acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Prune UscatePrune Uscate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
9
Adăugați vin în tigaie și fierbeți la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/4 cană, 2 până la 3 minute. Se amestecă sucurile de tigaie în sos de smântână împreună cu restul de 3/4 linguriță de sare și restul de 3/4 linguriță de piper și se încălzește sosul la foc moderat, amestecând, până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Aruncați șirul din carne de porc și tăiați fiecare jumătate transversal în 4 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
11
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
12
Serve pork with sauce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista