Linte verde și orez stil Asirian
Linte verde și orez stil Asirian necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 200 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. Dacă aveți orez basmati, linte verde, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Linte Verde În Stil Francez, Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, și Somon Asirian La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o oală și acoperiți-o cu apa. Se aduce la fierbere la foc mare timp de 5 minute, apoi se acoperă și se îndepărtează de la foc.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă orezul aproximativ 1 minut, până când boabele devin opace și albe, apoi se amestecă lintea și apa. Aduceți amestecul de orez la fiert, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu-mic timp de 5 minute. Se amestecă o dată, apoi se acoperă și se reduce căldura în continuare la minim. Continuați să gătiți fără a descoperi capacul până când orezul este fraged, încă aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal în tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute. Când orezul este gata, amestecați ceapa caramelizată și condimentați cu sare.