Linte verde și orez stil Asirian

Linte verde și orez stil Asirian
Linte verde și orez stil Asirian necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 200 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. Dacă aveți orez basmati, linte verde, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Linte Verde În Stil Francez, Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, și Somon Asirian La Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o oală și acoperiți-o cu apa. Se aduce la fierbere la foc mare timp de 5 minute, apoi se acoperă și se îndepărtează de la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă orezul aproximativ 1 minut, până când boabele devin opace și albe, apoi se amestecă lintea și apa. Aduceți amestecul de orez la fiert, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu-mic timp de 5 minute. Se amestecă o dată, apoi se acoperă și se reduce căldura în continuare la minim. Continuați să gătiți fără a descoperi capacul până când orezul este fraged, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
LinteLinte
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal în tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute. Când orezul este gata, amestecați ceapa caramelizată și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista