Linte Puttanesca cu somon

Linte Puttanesca cu somon
Linte Puttanesca cu somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 437 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salmon Puttanesca, puttanesca cu somon la gratar, și Penne cu Puttanesca de somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o cratiță mică, la foc mediu, adăugați 1 cană de apă și 1/2 cană de linte clătită. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Condimentează fripturile de somon cu sare și piper pe toate părțile. Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, adăugați 1 lingură de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte și strălucitor adăugați fileurile de somon. Gatiti timp de 3 minute, apoi intoarceti si gatiti timp de 1 pana la 2 minute pe cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De SomonFriptură De Somon
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți fileurile pe o foaie de copt prevăzută cu un suport și puneți-le în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie, la foc mare. Când uleiul este fierbinte adăugați ceapa, caperele, măslinele și hamsiile. Se amestecă des până când ceapa abia începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se adaugă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează încă 2 minute. Se amestecă roșiile, oțetul de vin roșu și sucul de lămâie. Reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
9
Adăugați lintea și reglați condimentul, dacă este necesar. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
LinteLinte
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Scoateți somonul din cuptor și transferați fileurile pe farfurii de servire. Topiți fiecare porție cu puttanesca și garnisiți cu o crenguță întreagă de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista