Linte Hummus

Linte Hummus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați hummusul de linte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Hummus De Linte Roșie, Hummus Cu Linte Roșie, și Linte Hummus.

Instrucțiuni

1
Clătiți linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
2
Combinați lintea și apa într-o cratiță; aduceți la fierbere. Se fierbe 3 minute; scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scurgere.
4
Așezați lintea, năutul și ingredientele rămase într-un blender sau robot de bucătărie; procesați 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista