Lichior de cafea II

Lichior de cafea II
Lichiorul de cafea ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $12.14 pe portie, veți obține o băutură care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1864 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Lichior De Cafea De Casă, Lichior De Cafea Kahlua, și Plăcintă Cu Înghețată Cu Lichior De Cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere apa, cafeaua instant și zahărul. Se fierbe timp de 2 ore, apoi se lasă să se răcească. Când se răcește, adăugați vanilie și vodcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Revista