Legume de toamnă prăjite cu susan și soia
Legumele de toamnă prăjite cu susan și soia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 338 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, morcovi, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Sos De Soia-Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Se amestecă semințele de susan și uleiul, uleiul de măsline extravirgin, tamari și usturoiul împreună.
Puneți toate legumele într-un castron mare și acoperiți cu amestecul de susan și soia.
Se întinde pe o foaie de copt unsă, se presară cu piper proaspăt crăpat și se prăjește timp de 20 de minute. Amestecați legumele pe tavă cu o spatulă sau o lingură de lemn și prăjiți încă 10-15 minute sau până devin aurii.
Dacă aveți marinadă suplimentară, puteți păstra la frigider până la două săptămâni și puteți folosi pe pui sau pește. Grozav cu susan și pui cu saramură de soia.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;