Lasagna Elvețiană

Lasagna Elvețiană
Reteta elvețian Chard Lasagna ar putea satisface pofta ta mediteranean în aproximativ 40 minute. O porție conține 668 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ou, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Elvețiană, Tortilla Lasagna cu Chard elvețian, și Brânză Elvețiană Și Lasagna Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. înmuiați tăiței de lasagna într-un bol cu apă fierbinte până când încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați tulpinile de ciorbă și usturoiul și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Adăugați frunzele de ciorbă și gătiți până se ofilesc, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Amestecați ricotta, smântâna, oul, parmezanul, busuiocul, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Prin TortPrin Tort
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Ungeți un vas de copt de 2 litri cu ulei și adăugați 3 tăiței într-un singur strat. Se acoperă cu jumătate din amestecul de ricotta, chard și asiago. Repetați cu fidea rămasă, amestecul de ricotta, ciorba și asiago. Acoperiți cu folie și coaceți până când brânza se topește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Prin TortPrin Tort
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Chard ElvețianChard Elvețian
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Scoateți folia, presărați cu mozzarella și coaceți până la bule și auriu, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista