Lasagna de vită și ciuperci
Lasagna de vită și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 6. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de ciuperci, tăiței de lasagna, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna De Vită Și Ciuperci, Lasagna de Pollo con Champi (lasagna de pui și ciuperci), și Lasagna De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați supa și laptele într-un bol mic până când amestecul este neted.
Gatiti carnea de vita intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare pana se rumeneste bine, amestecand des pentru a separa carnea.
Se toarnă orice grăsime. Se amestecă sosul Italian.
Strat jumătate din amestecul de carne de vită, 3 tăiței de lasagna și 1 cană amestec de supă într-un vas de copt superficial de 2 litri. Se acoperă cu 3 tăiței de lasagna, amestecul de vită rămas, tăiței rămași și amestecul de supă rămas.
Se presară cu brânză. Acoperiți vasul de copt.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când lasagna este fierbinte. Descoperiți vasul de copt.
Încălziți broilerul. Se fierbe la 4 centimetri de căldură timp de 2 minute sau până când brânza se rumeneste.
Lăsați să stea 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.