Lasagna Cu Ardei Roșu

Lasagna Cu Ardei Roșu
Red Pepper Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 544 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de lasagna fără fierbere, ardei prăjiți, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ roșii prăjite și piper roșu dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți ușor un vas de copt pătrat de 2 litri cu spray de gătit. Lingură 1/3 cană de sos de roșii și paste de busuioc Classico in vas. Se acoperă cu 2 tăiței de lasagna. Într-un castron mic amestecați brânza ricotta, 1 cană de brânză de capră și, dacă doriți, Chianti. Puneți jumătate din amestec peste tăiței din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Spray De GătitSpray De Gătit
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sos De PasteSos De Paste
ChiantiChianti
PastePaste
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Se presara cu 2 linguri de parmezan. Se acoperă cu jumătate din fâșiile de ardei roșu. Puneți jumătate din sosul rămas de roșii și paste de busuioc Classico XV pe stratul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Ardei RoșuArdei Roșu
ParmezanParmezan
PiperPiper
TomateTomate
BusuiocBusuioc
3
Se acoperă cu încă 2 tăiței, amestecul de ricotta rămas și ardeii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ArdeiArdei
Brânză RicottaBrânză Ricotta
4
Adăugați încă 2 tăiței și sosul de paste rămas. Punctați deasupra cu brânză de capră rămasă și presărați parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sos De PasteSos De Paste
ParmezanParmezan
PastePaste
5
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea, acoperit, pe un suport de sârmă timp de 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista