Kimchi De Castraveți (Oi Gimchi)

Kimchi De Castraveți (Oi Gimchi)
Rețeta kimchi de castraveți (oi Gimchi) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru $2.06 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 111 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare de masă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Kimchi / Kimchee / Gimchi (Varză Picantă Fermentată Coreeană), Oisobagi Kimchi (kimchi de castraveți umpluți), și Kimchi De Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați castraveții pe lungime în sferturi și puneți-i într-un castron mare. Se dizolvă sarea de masă în 4 căni de apă și se toarnă peste castraveți. Înmuiați castraveții timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MasăSare De Masă
CastraveteCastravete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați usturoiul, ceapa, prazul coreean, ceapa verde, pudra de chile și sarea de mare într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sare De MareSare De Mare
UsturoiUsturoi
PrazPraz
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți castraveții din apa sărată și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
ApăApă
SareSare
4
Adăugați castraveții în amestecul picant și amestecați până când castraveții sunt bine acoperiți. Umpleți castraveții într-un borcan de sticlă de 1/2 galon, apăsând ferm până se umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
5
Se dizolvă zahărul în restul de 1/3 cană de apă și se toarnă peste castraveți. Acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
ZahărZahăr
ApăApă
6
Lăsați să stea într-un loc răcoros și întunecat timp de 2 până la 3 zile înainte de deschidere pentru a vedea dacă este copt. Castraveții ar trebui să fie acri și să fi absorbit sarea și aromele condimentului. Se dă la frigider după deschidere. Se va păstra aproape 2 săptămâni la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
CondimenteCondimente
SareSare
7
De la gătitul coreean rapid și ușor de Cecilia Hae-Jin Lee. Text copyright 2009 de Cecilia Hae-Jin Lee. Fotografii Copyright 2009 de Julie Toy. Publicat de Chronicle Books.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista