Rețeta kimchi de castraveți (oi Gimchi) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru $2.06 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 111 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare de masă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Kimchi / Kimchee / Gimchi (Varză Picantă Fermentată Coreeană), Oisobagi Kimchi (kimchi de castraveți umpluți), și Kimchi De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați castraveții pe lungime în sferturi și puneți-i într-un castron mare. Se dizolvă sarea de masă în 4 căni de apă și se toarnă peste castraveți. Înmuiați castraveții timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Masă
Castravete
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați usturoiul, ceapa, prazul coreean, ceapa verde, pudra de chile și sarea de mare într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ceapa Verde
Sare De Mare
Usturoi
Praz
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scoateți castraveții din apa sărată și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Apă
Sare
4
Adăugați castraveții în amestecul picant și amestecați până când castraveții sunt bine acoperiți. Umpleți castraveții într-un borcan de sticlă de 1/2 galon, apăsând ferm până se umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
5
Se dizolvă zahărul în restul de 1/3 cană de apă și se toarnă peste castraveți. Acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Zahăr
Apă
6
Lăsați să stea într-un loc răcoros și întunecat timp de 2 până la 3 zile înainte de deschidere pentru a vedea dacă este copt. Castraveții ar trebui să fie acri și să fi absorbit sarea și aromele condimentului. Se dă la frigider după deschidere. Se va păstra aproape 2 săptămâni la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Condimente
Sare
7
De la gătitul coreean rapid și ușor de Cecilia Hae-Jin Lee. Text copyright 2009 de Cecilia Hae-Jin Lee. Fotografii Copyright 2009 de Julie Toy. Publicat de Chronicle Books.
Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.