Kimchi Chicken Melt
Kimchi Chicken Melt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 754 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 246 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, pâine, kimchi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), și Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina si dati deoparte
Călește kimchi-ul în grăsimea de slănină până se caramelizează, aproximativ 3-5 minute.
Se amestecă maioneza și gochujang într-un castron mic.
Se amestecă slănina, kimchi-ul, maiaua gochujang, ceapa verde și semințele de susan.
Unt o parte din fiecare felie de pâine.
Așezați partea unsă a unei felii de pâine într-o tigaie încălzită și acoperiți cu amestecul de salată de pui urmat de brânză și a doua felie de pâine cu partea untă cu fața în sus.
Grătiți până se rumenesc pe ambele părți și brânza s-a topit.